Travel Bee

Marci

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
 

Healthy Tea

 

Magazinul Apicultorului

https://www.magazinulapicultorului.ro

Societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu preturi de importator direct la foarte multe din produsele pe care le comercializam. Ne recomanda numarul mare de clienti fideli, seriozitatea si devotamentul nostru fata de clienti.

Comercializam o gama foarte diversificata de produse pentru apicultura, respectiv tot necesarul unui apicultor, de la hrana si medicamente, suplimente, unelte si scule, utilaje si linii profesionale, ambalaje, literatura, etc.

Livram in toata tara prin curierat rapid sau posta, la comenzi mari, transportul fiind inclus.

La magazinul nostru veti gasi produse originale Nicot, Jenter, Lyson, Varrojet, Logar, Anel, Furetto, Apinaut. Suntem distribuitor autorizat unic in Romania pentru sistemele de marcare profesionala a matcilor cu cip metalic Apinaut Germania, importator si distribuitor Furetto Italia, avand service si piese de schimb.

 

TRAVELBEE


0 0