Travel Bee

Ulcica cu miere

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
Ulcica din lut cu miere  0.00  19.00 lei

Ulcica de lut cu miere de poliflora, salcam sau tei. In acest ambalaj mierea este ferita de razele solare,  la o temperatura  constanta oferindu-va cel mai autentic si sanatos mod de pastrare a mierii.

Mierea poliflora este făcută din nectarul aparținând tuturor florilor pe un câmp sau într-o pădure și conține toate mineralele, vitaminele și substanțele active ale plantelor respective.

Mierea de salcâm este obținută din flori de salcam și are o puritate și o claritate remarcabilă. Este una dintre cele mai renumite și mai dulci tipuri de miere, din cauza aromelor delicate care încă mai poartă mirosul și mirosul de flori de salcâm. 

Mierea de tei este considerată una dintre cele mai bune soiuri de miere. Este foarte bogat în vitamine (în special B1, de asemenea cunoscut sub numele de tiamină), aminoacizi, polen și rășină. 


0 0