Travel Bee

Stup lemn

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
Stup  0.00  195.00 lei

Stup de lemn cu borcan de miere

Un design creativ de ambalare inspirat de forma stupului arhaic, folosit la începuturi pe teritoriul României. Borcanul este asezat într-o lucrare ingenioasa din lemn, artizanala, și de o formă deosebită. Stupul este realizat din inele de lemn care se înfășoară în jurul borcanului de miere. Ele pot fi ușor date la o  parte de pe borcan în timp ce sunt montate. Un cordon simplu ține totul împreună.

In interior va fi un borcan de miere (de salcâm, poliflora sau tei) de 350 gr.

Mierea poliflora este făcută din nectarul aparținând tuturor florilor pe un câmp sau într-o pădure și conține toate mineralele, vitaminele și substanțele active ale plantelor respective.

Mierea de salcâm este obținută din flori de salcam și are o puritate și o claritate remarcabilă. Este unul dintre cele mai renumite și mai dulci tipuri de miere datorită aromelor delicate care încă mai poartă mirosul de flori de salcâm. 

Mierea de tei este considerată unul dintre cele mai bune soiuri de miere. Este foarte bogată în vitamine (în special B1, de asemenea cunoscută sub numele de tiamină), aminoacizi, polen și rășină. 


0 0