Travel Bee

Pachetul MULTI-FLORALA

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
  0.00  30.00 lei

Pachetul "MULTI-FLORALA" conține:

1 borcan miere poliflora 375 g

1 borcan miere de salcam 375 g

1 borcan miere de rapita 375 g  

Mierea polifloră este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din câte există. Este compusă din zaharuri simple, fructoză, glucoză, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime şi minerale. Stimulează pofta de mâncare, îmbunătăţeşte digestia, ajută funcţiile ficatului şi creşte procentul de hemoglobină în sânge.

Mierea de rapiţă este un remediu eficient în bolile renale, de stomac, cardiace, respiratorii şi în osteoporoză. De asemenea, poate fi folosită profilactic, prevenind afecţiunile hepatice, pancreatice şi splenice. Mai mult, graţie proprietăţilor sale antibacteriene, această miere distruge bacterii precum streptococul, stafilococul sau helicobacter pylori.

 Mierea de salcâm este caracterizată de un conținut ridicat de proteine, săruri minerale, vitamine și aminoacizi. Această combinație face ca acest sortiment de miere să fie un tonic excelent. Mierea de salcâm, este un remediu care poate fi utilizat de către diabetici, deoarece conținutul de zahăr derivă în cea mai mare parte din fructoză, care nu are nevoie de insulină pentru a fi metabolizată. Utilizarea sa majoră, totuși, rămâne cea împotriva durerii în gât, a tusei, a faringitei și a altor inflamații similare care afectează cavitatea bucală.


0 0