Travel Bee

Pachet miere si polen MULTIVITAMINA

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
  0.00  25.00 lei

Pachetul "MULTIVITAMINA" conține:

1 borcan de polen natural de albine 100 g

1 borcan miere poliflora naturală 375 g  

Polenul este alimentul care conţine toţi nutrienţii necesari corpului uman: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, coenzime şi chiar hormoni.  Este considerat un supliment excelent atât pentru copii, cât şi pentru vârstnici. Polenul de albine combate stările de oboseală şi anemiile, este un puternic mineralizant şi vitaminizant natural, creşte capacitatea de efort, întăreşte sistemul imunitar, detoxifica organismul şi este un bun antibiotic natural, combate bronşitele, tusea şi gripă. Polenul este alimentul cel mai bogat în proteine, decât orice altă sursă de origine animală, având mai mulţi aminoacizi decât carnea de vită, ouăle sau brânza. Consumul de polen crud poate reduce alergiile cu până la 40%.

Mierea polifloră este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din câte există. Este compusă din zaharuri simple, fructoză, glucoză, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime şi minerale. Stimulează pofta de mâncare, îmbunătăţeşte digestia, ajută funcţiile ficatului şi creşte procentul de hemoglobină în sânge.


0 0