Travel Bee

Pachet imunitate

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
pachet  0.00  55.00 lei
Miere cu catina - este foarte indicata în stimularea sistemului imunitar, în tratarea răcelilor , gripei, infecțiilor. Este o sursă extrem de importantă de vitamine A și E, F, D2, K, P, foarte bogată în vitamina C, complexul vitaminic B, săruri minerale (calciu, fosfor, potasiu), uleiuri esențiale, betacaroten și proteine. Mierea cu cătină imunizează, tonifică și energizează organismul nostru.
Cătina conține de 2 ori mai multă vitamina C decât măceșul și de 10 ori mai mult decât citricele, el constituind o importantă sursă de vitamina C. În medicina tradițională românească fructul de cătină se utilizează datorită proprietăților tonifiante generale, antiscorbutice, astringente și bactericide în diferite tipuri de afecțiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primăvară etc.și cutanate (stimulează epitelizarea țesuturilor). De asemenea, planta se mai folosește în geriatrie și oncologie (ca întăritor).
Polenul, pulberea fină pe care albinele o culeg din flori, peste care secretă apoi nectar şi enzime speciale, este considerat de specialiştii în domeniu drept unul dintre cele mai pure alimente şi unul dintre cele mai vechi suplimente alimentare folosite de om ca medicament natural. Consumat în formă crudă sau uscata, polenul de albine are efecte uimitoare pentru sănătate, fiind recomandară pentru o gamă variată de afecţiuni, de la probleme ale sistemului imunitar, la infertilitate sau afecţiuni de prostată.
Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente oferite de natură. Acesta conține: răşini şi balsamuri, ceară, uleiuri volatile, flavonoide, glucide, vitamine (A, C, E, PP şi componente ale complexului ????, oligoelemente (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, aluminiu, zinc, fier, crom, mangan, cupru etc.), aminoacizi, polen. Datorită compoziției sale foarte complexe, consumul de propolis este foarte potrivit pentru sezonul rece, ajutând la întărirea sistemului imunitar și ținând departe gripele și răceala.
Propolisul are o puternică acțiune antimicrobiană, antimicotică, antivirală, analgezică, antiinflamatoare, anestezică, cicatrizantă, imunostimulentă, antioxidantă și mucolitică.
Pachetul contine: borcan miere cu catina 500 g, borcan polen poliflor uscat 150 g, sticluta tinctura de propolis 40% - 10 ml. 

0 0