Travel Bee

Miere poliflora ursulet 250 gr

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
Ursulet 250 gr  0.00  12.00 lei

Mierea poliflora  este făcută din nectarul aparținând tuturor florilor pe un câmp sau într-o pădure și conține toate mineralele, vitaminele și substanțele active ale plantelor respective. Prin consumul de miere poliflora, o persoană obține un plus de minerale, oligoelemente și vitamine pe care plantele le transferă la mierea produsă de albine. Prin urmare, miere poliflorală este cel mai bun tip de miere pentru a fi utilizat în remedii naturale. Culoarea și aroma variază în funcție de sursa principală de nectar. 

Mierea poliflora are compoziție complexă, constând din: vitamine B și C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) și diverse minerale (fier, potasiu, calciu, fosfor). Compoziția sa de zaharuri simple, glucoză și fructoză ușurează asimilarea. 

Chiar miere cristalizată, poliflora nu-și pierde niciuna dintre proprietățile sale vindecătoare. Specialiștii recomandă mierea să fie consumată cu moderare, două-trei lingurițe de două sau trei ori pe zi. 

Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei copilului, datorită conținutului ridicat de fier. Mierea poliflora stimulează pofta de mâncare, facilitează digestia, îmbunătățește funcționarea inimii și a ficatului, crește procentul de hemoglobină în sânge. Este, de asemenea, un remediu uimitor pentru oboseala fizică și intelectuală. Consumul acestuia previne problemele de creștere și demineralizarea oaselor.


0 0