Travel Bee

Miere de salcam 350 gr

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
borcan 350 gr  0.00  15.00 lei

Mierea de salcâm este obținută din flori de salcam și are o puritate și o claritate remarcabilă. Este una dintre cele mai renumite și mai dulci tipuri de miere, din cauza aromelor delicate care încă mai poartă mirosul și mirosul de flori de salcâm. 

Acesta își păstrează starea lichidă pentru o perioadă lungă de timp datorită conținutului ridicat de fructoză. Nivelul său scăzut de zahăr, îl face o alegere perfectă pentru persoanele care suferă de diabet. 

Mierea de salcâm este folosită pentru vindecarea următoarelor boli: ulcer, insomnie, stres, astenie, nevroză, tuse, creșterea poftei de mâncare, probleme de digestie, îmbunătățirea funcționării inimii și ficatului, creșterea numărului de hemoglobină din sânge etc. vindecarea tusei deoarece are un efect antiseptic. Are un nivel foarte scăzut de acid și din acest motiv este folosit pentru a vindeca problemele digestive asociate cu o secreție abundentă de acid gastric. Nu produce reacții alergice puternice, deoarece are un polen mic în compoziția sa. Mierea de salcâm este un tonic excelent pentru femeile însărcinate, copii și convalescenții. 

Este un îndulcitor excelent deoarece nu modifică gustul sau aroma oricărui fel de băutură. Se transformă ceaiul într-o experiență delicioasă. Copiii îl iubesc pentru dulceața și delicatețea sa.

Este o miere monoflorală, adică se produce din nectar că albinele colectează dintr-un singur tip de plante - salcâmul.


0 0