Travel Bee

Miere de rapita 1 kg

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
borcan 1 kg  0.00  25.00 lei

Mierea de rapița este unică în culoare și aromă, oferind un punct diferit față de tipurile de miere de pe piață. Este o miere ușoară, cu un gust ușor și plăcut. Acest tip de miere este bine cunoscut pentru proprietățile sale anti-ulcer, fiind una dintre cele mai bune alegeri dacă doriți să încercați ceva natural pentru vindecare. În plus, este sedativ și relaxant, are un efect pozitiv asupra hepatitei A și pare să fie excelent pentru sănătatea colonului și intestinului.

Cristalizarea mierii de rapiţă intervine foarte rapid datorită conţinutului ridicat de glucoza (dextroza), net superior celui de fructoza. Din acest motiv, mierea de rapiţă se găseşte numai sub forma cristalizată, indiferent de perioada din an.

Mierea de rapiţă este indicată în afecţiuni ale căilor respiratorii, ale sistemului osos, ale rinichilor, ajută pancreasul şi splina, protejează ficatul; folosită pentru afecțiuni pectorale, tuse, bronșite.

Datorită cristalizării foarte fine, mierea de rapiţă este şi un foarte bun emolient, ajută la revitalizarea epidermei şi este folosită ca atare şi ca mască cu miere pentru faţă. În amestec cu tinctura de propolis poate fi folosită pentru curăţarea tenului, iar în amestec cu lăptişorul de matcă ajută la regenerarea epidermei.

 
 

0 0