Travel Bee

Miere cu migdale

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
borcan 500 gr  0.00  25.00 lei

Mierea este recomandata pentru tratarea anorexiei copilului, datorită conținutului ridicat de fier. Stimulează pofta de mâncare, facilitează digestia, îmbunătățește funcționarea inimii și a ficatului, crește procentul de hemoglobină în sânge. Este, de asemenea, un remediu uimitor pentru oboseala fizică și intelectuală. Consumul acestuia previne problemele de creștere și demineralizarea oaselor.

Migdalele contine o serie de proprietati si aduc numeroase beneficii importante pentru sanatate, datorita concentratiei ridicate de grasimi mononesaturate care se regasesc in compozitia lor. Acestea ajuta la buna circulare a sangelui, intaresc oasele, protejeaza pielea de factorii daunatori, ajuta sistemul digestive si mentin nivelurile de zahar din sange. Grasimile monosaturate, proteinele si potasiul continute in migdale sunt esentiale pentru protejarea sanatatii inimii. Vitamina E este, de asemenea, un antioxidant eficient, cunoscut pentru a ajuta la reducerea riscului de boli de inima. Prezenta magneziului in migdale poate ajuta la prevenirea de atacuri de cord. Migdalele sunt o sursa bogata de substante nutritive, care ajuta la dezvoltarea si sanatatea creierului uman. Ele au fost mult timp considerate un produs alimentar esential pentru copiii in crestere. Mai multe studii au aratat ca, migdalele, precum si uleiul de migdale, sunt nutritive pentru sanatatea generala si pentru buna functionare a sistemului nervos. Aceste fructe uscate contin doi nutrienti vitali din creier, riboflavina si L-carnitina, care au fost legati de cresterea activitatii creierului, ducand la scaderea aparitiei bolii Alzheimer.


0 0