Travel Bee

Miere cu miez de nuca

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
borcan 500 gr  0.00  25.00 lei

Mierea este folosită pentru vindecarea următoarelor boli: ulcer, insomnie, stres, astenie, nevroză, tuse, creșterea poftei de mâncare, probleme de digestie, îmbunătățirea funcționării inimii și ficatului, creșterea numărului de hemoglobină din sânge etc. vindecarea tusei deoarece are un efect antiseptic. Are un nivel foarte scăzut de acid și din acest motiv este folosit pentru a vindeca problemele digestive asociate cu o secreție abundentă de acid gastric. Nu produce reacții alergice puternice, deoarece are un polen mic în compoziția sa. Mierea este un tonic excelent pentru femeile însărcinate, copii și convalescenții. 

Este un îndulcitor excelent deoarece nu modifică gustul sau aroma oricărui fel de băutură. Se transformă ceaiul într-o experiență delicioasă. Copiii îl iubesc pentru dulceața și delicatețea sa.

Nucile sunt un aliment care concentrează o bogăție de nutrienți  - vitamine, grăsimi, antioxidanți și minerale –  acestea luate la un loc le recomandă pentru întărirea și protejarea sistemului cardiovascular, și a inimii. Deasemenea, nucile pot contribui la scăderea nivelului ridicat al colesterolului. Prin continutul bogat de iod, nucile sunt recomandate pacientilor diagnosticati cu afectiuni asociate glandei tiroide.

 


0 0