Travel Bee

MIERE CU 4 SEMINTE

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
Borcan 500 gr  0.00  25.00 lei

SEMINTE DE DOVLEAC

Sunt o sursă bogată de zinc, important pentru imunitate, creşterea şi diviziunea celulelor, somn, starea de spirit, simţuri precum gust şi miros, ochi şi sănătatea pielii.

Reglează insulina, ele pot ajuta la îmbunătăţirea reglării de insulină şi ajută la prevenirea complicaţiilor diabetice prin reducerea stresului oxidativ.

SEMINTE DE IN

Reglează presiunea arterial, diminuează colesterolul, și ajută la fluidizarea sângelui. Sunt, de asemenea, o importantă sursă de omega-3.

Proprietățile lor antioxidante previn îmbătrânirea celulară și acționează pozitiv în probleme ce țin de articulații, precum reumatismul, atrita și atroza.

Elimină toxineledin intestine, datorită efectului lor laxativ. Ajută la reducerea greutății corporale, datorită conținutului de fibre, care provoacă sațietate și regenerează flora intestinală.

Contribuie la diminuarea nivelului de stres, acționează ca sedativ natural și au un aport de energie la nivel cerebral. Favorizează buna funcționare a sistemului de imunitate.

SEMINTE DE SUSAN

Semințele de susan sunt o sursă foarte bună de proteine de calitate (17g la 100g de semințe), conținând până la 20% aminoacizi.

Semințele de susan conțin un compus anti-oxidant și anti-inflamator numit sesamol, considerat de cercetători ca fiind benefic în prevenirea și tratarea bolilor cardiovasculare. Un studiu efectuat pe persoane care cu diabet hipersenzitiv a relevat faptul că magneziul din semințele de susan ajută la scăderea presiunii arteriare.

Hepa-toxicitatea este asociată cu consumul îndelungat de medicamente sau alcool. Studii efectuate în China și Japonia au arătat faptul că semințele de susan pot reduce stresul oxidativ din ficat. De asemenea, cercetătorii au descoperit că aceste semințe au efecte analgezice asupra ficatului și ajută în combaterea efectelor negative ale paracetamolului, menținând un nivel intracelular ridicat de glutation (antioxidant puternic).

SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI

Controlează deteriorarea celulară, jucând astfel un rol în prevenirea cancerului.  Aceasta din cauza că seminţele de floarea-soarelui sunt o bună sursă de seleniu, care este un inamic dovedit al cancerului.

Magneziul din floarea-soarelui este cunoscut pentru alinarea nervilor, astfel uşurând stresul, migrenele şi te ajută să te relaxezi.

Seminţele de floarea-soarelui alină orice afecţiune care este prin natura ei inflamatorie, precum durerile de articulaţii, ulcerele gastrice, erupţiile de piele şi astmul. Aceasta deoarece seminţele de floarea-soarelui sunt încărcate cu antioxidanţi.

Mierea poliflora este recomandat pentru tratarea anorexiei copilului, datorită conținutului ridicat de fier. Stimulează pofta de mâncare, facilitează digestia, îmbunătățește funcționarea inimii și a ficatului, crește procentul de hemoglobină în sânge. Este, de asemenea, un remediu uimitor pentru oboseala fizică și intelectuală. Consumul acestuia previne problemele de creștere și demineralizarea oaselor.

Când mergeți în călătorii, mierea cu seminte poate fi un energizant si un supliment alimentar de neinlocuit din bagajele dvs.


0 0