Travel Bee

Polen poliflor uscat 100

14/05/2019 BANI APICULTURA 2019: LISTA MODIFICARILOR pentru STUPINELE CARE CER SPRIJIN LA APIA! Agentia de Plati si Interventie pentru...detalii »14/05/2019 Capaceala, produsul minune obtinut de apicultori Capaceala este un produs apicol mai putin...detalii »
Polen uscat 100 gr  0.00  10.00 lei

Oferă energie şi combate anemia

Polenul  combate stările de slăbiciune şi anemiile, fiind un puternic remineralizant şi vitaminizant. Acesta reprezintă un excelent întăritor pentru copii, precum şi pentru vârstnici sau persoanele afectate de stres sau aflate în convalescenţă.

Întăreşte sistemul imunitar şi previne răceala şi gripa

Polenul are proprietăţi antiseptice şi antibiotice care protejează corpul împotriva bolilor virale. Acesta întăreşte sistemul imunitar, detoxifică întregul organism şi echilibrează metabolismul celular, fiind un real ajutor în combaterea bronşitelor, tusei şi gripei.

Echilibrează digestia

Polenul este un probiotic vegetal, ceea ce îl face un reglator perfect al funcţiilor digestive. Prin compoziția sa, polenul reface flora intestinală, previne inflamațiile colonului, susţine ficatul și normalizează nivelul de colesterol și de trigliceride.

Tratează alergiile

Spre deosebire de polenul purtat de vânt, cel recoltat de albine nu produce alergii. Dimpotrivă, consumul regulat de polen poate reduce alergiile cu până la 20-40%.

Îmbunătăţeşte performanţele fizice

Polenul reprezintă şi un eficient trofic muscular, care creşte capacitatea de efort şi îmbunătăţeşte performanţele fizice. Polenul este utilizat cu succes de către sportivi, pentru a-şi creşte rezistenţa, viteza şi energia.

Protejează aparatul respirator

Polenul reprezintă şi una dintre cele mai bogate surse de seleniu, un excelent antioxidant, detoxifiant, cu un important efect antitumoral. Polenul are un puternic efect antiinflamator asupra ţesuturilor pulmonare, protejând astfel aparatul respirator, fiind recomandat ca adjuvant în tratarea bronşitelor sau în crizele de astm.

Ajută sistemul cardiovascular

Un alt element important prezent în polen este rutina sau vitamina P, un bioflavonoid antioxidant esenţial pentru persoanele cu afecţiuni cardiovasculare. Acesta ajută la întărirea capilarelor, a vaselor de sânge, în cazul problemelor circulatorii, şi corectează nivelul colesterolului.

Previne îmbătrânirea şi menţine frumuseţea tenului şi părului

Polenul este un important aliat împotriva tuturor simptomelor de îmbătrânire prematură. Substanțele antioxidante, prezente din belșug în polenul crud, precum şi flavonoidele conținute de acesta luptă împotriva îmbătrânirii şi uzurii premature a organismului.

Polen este, de asemenea, un ingredient foarte valoros în măştile cosmetice. Acesta protejează pielea de radiațiile nocive ale soarelui, crește fluxul de sânge la nivelul pielii, stimulând astfel creșterea celulară, previne deshidratarea și ajută la netezirea ridurilor.

Combate prostata

Bărbaţii care suferă de hiperplazie benignă de prostată pot găsi alinare în folosirea polenului. Prin conținutul ridicat de vitamine B, E, C, acizi grași polinesaturați, antioxidanți, polifenoli, minerale și oligoelemente, polenul crud ajută la suportarea tratamentelor şi la reducerea inflamaţiei pentru a opri impulsurile frecvente de a urina.

Stimulează fertilitatea

Fiind foarte bogat în acid folic (vitamina B9), polenul are efect de creștere a fertilității și de protejare a embrionului pe durata sarcinii. De asemenea, acesta ajută la susţinerea potenţei şi la creşterea libidoului.

 


0 0